Binnenkijken – AD Magazine 16 aug. 2014

Afgelopen weekend (16 augustus) stonden we (en het huis) met maar liefst drie pagina’s in de zaterdagbijlage van het AD, AD Magazine.

Grappig, het ging ditmaal helemaal niet om het cradle-to-cradle aspect van het huis of het vernieuwende ervan. Nee, het ging om de binnenkant, wat hebben we allemaal staan in het huis? Zo op de foto’s ziet het er toch al behoorlijk ‘af’ uit, als je de incidentele verhuisdozen en de drie soorten gordijnen wegdenkt….

AD 01 smallAD 02 small

Advertentie

4 Reacties op “Binnenkijken – AD Magazine 16 aug. 2014

 1. Ha Peet en Jouke,

  Leuk stuk! Mooie foto’s!

  Xxe

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

 2. Het ging inderdaad alleen over de spullen in het huis. Maar leuk stuk en mooie plaatjes. mam

 3. Al die wind zorgt natuurlijk voor een grote verspreiding van bekendheid. Logisch dus!? Er is ook een vrij actieve tuinclub. We weet wordt dat het volgende aandachtspunt. Ik zou maar snel de kas inrichten, of is dat al gedaan?
  Met groet Nel en Martin.

 4. Aan de tuin wordt hard gewerkt; dit najaar gaat alles de grond in! Maar ja, dan zijn we wel vier jaar verder voordat dat een beetje smoel heeft natuurlijk. Ik zal binnenkort een stukje over de tuin schrijven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s