Paaltjes en klein leed

Op de foto’s kleine oranje paaltjes. Dat zijn de plaatsen waar de heipalen moeten komen. Die overigens pas in de tweede week van januari worden geheid. Mij verbaast niks meer zo langzamerhand…ik blijf er helemaal Zen onder. Meestal.

Ondertussen heeft de regen ervoor gezorgd dat we dagelijks met de fiets door een modderpoel en ondergelopen grasveld ploeteren, maar dat mag de pret niet drukken! Jouke gaat morgen plankiers maken om overheen te lopen, dus dat zal schelen.

Sinds deze week zijn we weer op zoek naar een andere installateur. Van Delft, die de klus zouden klaren (en veel zin hadden in een uitdagende klus als ons huis had Jouke  te horen gekregen) haakte begin deze week af met een éénregelig briefje. Mijn broek zakt er geheel van af maar Jouke is gelukkig meer aan dit soort praktijken gewend. Volgens mij is het één hele grote maffiabende, de bouwkolom. Maar ik ben dan ook werkzaam in de culturele sector, dus waarschijnlijk een linkse naïeve sufmuts….Anyway, alles sal reg kom! Ondertussen blijft het hier prachtig wonen en worden we regelmatig getracteerd op mooie zonsopgangen; en dat is me veel waard 🙂

Advertentie

2 Reacties op “Paaltjes en klein leed

  1. Ziet er mooi uit, spannend het eerste huis aan de Rotte wat Cradle to Cradle wordt gebouwd. Wij wensen jullie veel succes met de bouw! En veel woonplezier straks in jullie prachtige woning. (afz. bewoners Rottekade 17)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s