Galerij

De eerste verdiepingsvloer is af

Gisteren werd om 13.00 uur het beton voor de vloer van de eerste verdieping gestort. In bijgaande serie het eindresultaat, net gefotografeerd. Strak vloertje.

De foto’s op Flickr laten het voorgaande proces zien: het leggen van de breedplaatvoeren (de basisvloer) met precisieoog van Piet en Frans, het aanleggen van de installatieleidingen en het aanbrengen van de bewapening en bekisting voor het storten van het beton. Als laatste de betonstort zelf.

Nu op naar het hoogste punt op 15 mei, wanneer als het goed is ook net het woud aan stempels weggehaald is op de begane grond. Kunnen we tenminste ergens droog staan als het regent!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Advertentie

7 Reacties op “De eerste verdiepingsvloer is af

  1. Tsjonge, en je kan er ook op zonnebaden als de zon schijnt…
    Schiet lekker op zo!
    xM

  2. Wat een geweldig uitzicht! Wanneer komt het dak erop? En zit er al een trap in? Ik zeg: inhouse bbq met Koninginnedag ;-)) xx, le

  3. Dat ziet er een knappe constructie uit. Ben zelf een magazijn aan het laten bouwen om mijn materiaal in op te slaan en dat is een hele onderneming. Uiteraard is een huis veel leuker ūüôā

  4. Het bevat werkelijk informatie. Uw website is zeer nuttig. Bedankt voor het delen. Ik kijk uit naar nog veel meer! Grote visualisatie enunieke informatief artikel inderdaad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s