Artikel over c2c in kM

In de kM van december, nummer 84, heeft Jouke een artikel geschreven over ons huis: www.kunstenaarsmateriaal.nlkM omslag 84

 

 

Advertentie

2 Reacties op “Artikel over c2c in kM

  1. Succes gewenst met jullie vrijwel voltooide huis.De laatste tijd kom ik niet meer zoveel in de buurt, maar een aantal plaatjes stonden nog op mijn cameraatje.Niks bijzonders , maar van de andere oever genomen.Bovendien is er altijd nog die delete-knop. met vriendelijke groeten, Nanne van Heurck [Nieuw bericht] Artikel over c2c in kMFoto’s bekijken Alles downloadenn. heeft je uitgenodigd om zijn/haar album te bekijken. Dit album bevat 7 bestanden.Date: Fri, 7 Dec 2012 09:46:45 +0000 To: humberimperial@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s