Weekendje click bricken

Je kunt natuurlijk in je vrije tijd gaan wandelen, fietsen of vissen. Een andere mogelijkheid is het ‘metselen’ van muurtjes: je bent lekker buiten in weer en wind en er komt nog eens iets concreets uit je handen!

Dit weekend gingen wij zelf de muur aan de Rottekade bouwen met het click bricksysteem van Daas. Eerst de DVD tig keer bekeken, Piet en Frans hadden de stellatten en de onderste laag neergelegd. Aan de slag dus!

Op Flickr staan de foto’s van het weekend.

Dankzij veel hulp van Iddo, Arie, Kee, Rob, Jomar, Joeri en Leonieke stond de muur voor het grootste deel aan het einde van het weekend. Hoera!

Nu (vandaag) vieren van het hoogste punt en dan de eindspurt naar de oplevering en verhuizing! Kan ik daarna eindelijk weer eens iets aan m’n suffere hobbies gaan doen…

Advertentie

3 Reacties op “Weekendje click bricken

 1. hoi Petra, we hebben vandaag het resultaat gezien! Een erg mooie steen. Heb me verbaasd over de toch vrij “slappe” verbinding tussen de stenen onderling.
  Met gr. Martin

 2. Petra, mijn emailadres is gewijzigd in sbamail@ziggo.nl

  Martin.

 3. Hoi Martin, de stenen worden ‘steviger’ doordat ze gestapeld worden en de bovenste 3 randen worden wel gelijmd. Blijft allemaal prima staan! Jouke is nu de laatste randjes aan het doen.
  Ik kan je mailadres niet veranderen in deze blog; je moet jezelf even afmelden en opnieuw aanmelden met je nieuwe mailadres!
  gr. Petra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s