Pannenbier = hoogste punt!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Vorige week dinsdag was het zover; het hoogste punt van ons huis was bereikt en dit werd feestelijk gevierd met vrienden en familie, pannenbier en bitterballen. Burgemeester Ewald van Vliet van Lansingerland was bereid gevonden om samen met ons de vlag te hijsen om dit heuglijke feit te vieren. Nét voordat de feestelijkheden startten, begon er gelukkig een waterig zonnetje te schijnen; het kwam allemaal goed en was zeer gezellig.

In De Heraut van deze week stond er een mooi artikel mét foto over het feest.

Advertentie

3 Reacties op “Pannenbier = hoogste punt!

  1. Dat ziet er top uit, een echt huis!
    xM

  2. Het bouw idee spreekt mij zeer aan, wij hebben in zuid Friesland een mooie kavel aan het water met een bouwvallig woninkje erop, dat we het liefst slopen en iets aparts daarvoor id plaats willen bouwen. Is een prijs indicatie te geven van jullie huis en totaal vloeropp m² en m3
    Vast bedankt en succes, Gr. Henry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s